VELDIG VÅTTNyheter

Sender ut farevarsel – fram til onsdag kveld kan det komme 60-80 millimeter regn

Finn frem paraply, regnbukse og fottøy som tåler vann. Fram til onsdag kveld kan det komme 60-80 millimeter.

AV Matias Smørvik (Agderposten), Birte Ulveseth
Publisert
Oppdatert:

Meteorologens tekstvarsel for Telemark

Tirsdag 

Telemark: Skiftende bris, på kysten nordøstlig til dels frisk bris, i kveld liten kuling. For det meste pent vær, i ettermiddag tilskyende og i kveld litt regn i sørlig områder.

Onsdag 

Telemark: Nordøstlig bris, på kysten liten og til dels stiv kuling. Regn og regnbyger, kan hende lokalt kraftige byger. Fra om formiddagen lettere vær, økende nedbør igjen mot kvelden.

Torsdag 

Østafjells: Nordøstlig bris, frisk bris på kysten, om formiddagen dreiende sørvest. Skyet og regn. Utover dagen noe lettere skydekke og overgang til regnbyger, først i sør.

Fjellet i Sør-Norge: Sørøstlig liten kuling utsatte steder. For det meste skyet. Perioder med regn. Utover dagen noe lettere skydekke og overgang til regnbyger, først i sør.

Fredag

Østafjells: Aust og søraust bris. Enkelte regnbyger, først i sørlige områder, fra om ettermiddagen også nord for Mjøsa. Om kvelden lettere vær.

Fjellet i Sør-Norge: Aust og søraust bris. Først på dagen skyet og stort sett oppholdsvær, fra om formiddagen enkelte regnbyger, vesentlig i sør. Om kvelden lettere vær.

Trykk for å se kommentarer

Forsiden NÅ