NY APP:Nyheter

Nå er den endelig klar. Last ned Vardens nye app her

Vardens nyhetsapp er blitt helt ny og skal gi Vardens abonnenter en bedre leseropplevelse på nett. Nå er den klar og kan lastes ned gratis.

AV Eirik Haugen
Publisert
Oppdatert:

– Det er allerede mange som leser nyheter på appen vår. Nå oppdaterer vi den og vi er sikre på at leseropplevelsen skal bli bedre, med en lettere tilgjengelig tekst og bildevisning, sier Vardens sjefredaktør, Tom Erik Thorsen.

Kan laste ned nå

Det er veldig enkelt å laste ned appen og bruke den med en gang. Appen er tilgjengelig både Android og IOS (iPhone). Hvis du har Vardens nyhetsapp fra før, er det bare å oppdatere den du allerede har.

Den nye appen ble lansert tirsdag og i løpet av det første døgnet er det mange som har lastet den ned. Det er lett å holde seg oppdatert og du får som vanlig nyheter fra hele Telemark når du logger deg inn. I tillegg kan du også få varsler rett til telefonen din når det skjer ting i Telemark.

– Vi ser at stadig flere ønsker å lese oss digitalt, og mobiltelefonen er blitt vår største, digitale kanal. Det er derfor viktig for oss å være oppdaterte på teknologi og de muligheter som finnes. Ett eksempel kan være en større grad av personalisering, for eksempel ved at man mottar pushvarsel på det som er mest relevant for leserne. Det kan, for eksempel, være at de som er opptatt av sportssaker kan få varsel om dette, mens de som ikke er det, skal slippe. Dette er blant mulighetene vi nå ser på og kommer til å eksperimentere med, sier Thorsen.

----------------------------

Les mer om den nye appen til ditt abonnement her - http://www.varden.no/app

Last ned til Android eller iPhone.


FORSIDEN NÅ