Varden mobilutgaveKundesenter

Nå får du nyhetene tilpasset deg

Sakene på mobilforsiden til Varden er tilpasset nettopp deg, slik at du skal få mer relevant innhold.

AV Tom Erik Thorsen
Publisert
Oppdatert:

Slik fungerer det

Kort fortalt er du og andre lesere som bestemmer hvilket innhold som kommer opp på forsiden. Dette skjer ved at vi analyserer hvilke saker som leses, som igjen har betydning for hvilke saker som presenteres på forsiden.

Varden benytter norsk teknologi fra Cxense for å gjøre dette. Innholdet på mobilforsiden bestemmes av ditt lesemønster, samt hva som er populært.

Vi ønsker å tilby innhold som er mest mulig relevant for deg. I praksis betyr dette at du vil få mer av innholdet du interesserer deg for og mindre av det du ikke er så opptatt av.

Er du opptatt av politikk og helt uinteressert i fotball, vil du få mer politikk og mindre fotball. Er du opptatt av både politikk og fotball, vil du få mer av begge deler. Og har du lest en sak, skal du slippe å få se den én gang til. Lest er lest.

Vår intensjon er at Varden skal gi deg innholdet du er mest opptatt av.

Teknologien vekter mellom hvilke saker som er populære og leses mye og hvilke preferanser du som leser har. Sakene som kommer opp er ikke utelukkende basert på hva vi antar er relevant for deg.

Du kan se din lesehistorikk her. Ønsker du å lese Varden standardutgave, kan du klikke her.

Den tilpassede mobilforsiden er foreløpig en test. Har du innspill, kommentarer eller spørsmål hører vi gjerne fra deg! Kontakt oss på tom.erik.thorsen@varden.no.


Forsiden NÅ