Nå kommer det nok en podkast fra Varden: Dette skjedde i Telemark i uka som gikk

DU KAN HØRE PODKASTEN VED Å KLIKKE PÅ SPILLEREN NEDERST I DENNE SAKEN: Varden lanserer en helt ny podkast der vi oppsummer uka som gikk og snakker med gjester.

AV
Publisert

Fra før har Varden egen podkast om Odd, nå lanserer vi nok et tilbud til telemarkinger som liker podkaster.

Hør ny episode av Vardens podkast om Odd her: Erik Holtan om Judas-stempelet og krangelen med treneren

Tilbakeblikk på uka

Nå kommer også Varden-podden der vi ser tilbake på hendelsene i Telemark de siste dagene.

– Vi gleder oss veldig til å gi telemarkinger et helt nytt podkast-tilbud, sier sjefredaktør Tom Erik Thorsen i Varden, som blir å høre i den nye podkasten. Sammen med Eirik Haugen oppsummerer han ukas hendelser i Telemark og i den første episoden snakker de om alt fra Carpe Diem, til seriestart i fotball og striden om lederen i Telemark Høyre.

Podkasten har også gjester og den første som kommer på besøk er tidligere ordfører og gruppeleder i Skien Arbeiderparti, Rolf Erling Andersen. Han skal blant annet snakke om lønnsnivået hos politikerne i Skien.

VARDENS ODD-POD: Dette vil Fagermo gjøre når han er ferdig

Håper det vil slå an

Vardens podkast om Odd har hatt mange tusen lyttere og nå kommer det altså et nytt tilbud.

– Vi ser at podkaster slår an og at mange benytter sjansen til å lytte i bilen eller på en gåtur. For oss er det ekstra spennende å tilby en egen podkast med nyheter fra Telemark, sier Thorsen.

Første episode kan du altså høre ved å trykke på spilleren nederst i denne saken. Du finner den også ved å søke på Varden alle steder der du har podkastene dine.

Trykk for å se kommentarer


FORSIDEN NÅ